Looking For Anything Specific?

Diyarbakır'da Son Dakika Deprem / Elazığ'daki deprem diyarbakır'da da hissedildi-2 - Son Dakika / Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Diyarbakır'da Son Dakika Deprem / Elazığ'daki deprem diyarbakır'da da hissedildi-2 - Son Dakika / Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasında depremin 5.1 büyüklüğünde meydana geldiği bildirildi. | son dakika elazığ 6,8 depremi | yerel bir radyoda. Afad'ın yaptığı son dakika duyurusuna göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem yaşandı. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. + diyarbakır'da deprem meydana geldi.

Kanala abone olmayı ve beğenmeyi unutmayın arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde i̇zmir ve denizli'de olan depremlerle sarsılan anadolu'da sarsıntının merkezi bu kez diyarbakır oldu. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevre ilçelerde de hissedildi. | son dakika elazığ 6,8 depremi | yerel bir radyoda.

SON DAKİKA: Diyarbakır'da 4,2 büyüklüğünde deprem! En son ...
SON DAKİKA: Diyarbakır'da 4,2 büyüklüğünde deprem! En son ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Afad tarafından yapılan son dakika açıklamasında, siirt'in kurtalan ilçesinde saat 08.45'te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi denildi. Diyarbakır'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'daki dolu yağışıyla ilgili son dakika açıklaması! Kanala abone olmayı ve beğenmeyi unutmayın arkadaşlar. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasında depremin 5.1 büyüklüğünde meydana geldiği bildirildi. Diyarbakır'da 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 847 views9 days ago sefa uzun.

Gokcepelit 29 ocak 2021 20:07 son deprem.

Richter ölçeğine göre, 3.9 büyüklüğündeki deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. Afad'ın ve kandilli rasathanesi'nin resmi sitelerinde yer alan son depremler ise şöyle Siirt kurtalan, diyarbakır ve batman deprem! 3 aralık 2020 perşembe afad ve kandilli son depremler listesi. İstanbul'daki dolu yağışıyla ilgili son dakika açıklaması! İşte, son dakika depremler tablosu. Afad verilerine göre, diyarbakır lice'ye bağlı hazro ilçesinde saat 16.34'te meydana gelen depremin büyüklüğü 4,2 olarak açıklandı. Kandilli'den yapılan açıklamaya göre, diyarbakır'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Siirt kurtalan, diyarbakır ve batman deprem! Afad ve kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 3.2 olarak duyurdu. Son dakika haberine göre siirt'te korkunç bir deprem oldu! Afad son depremler listesi, son daki̇ka: Son dakika elazığ deprem azize, elazığ depremi son gelişmeler

İşte, son dakika depremler tablosu. Son dakika diyarbakır deprem haberleri ve en sıcak haber akışı burada! Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevre ilçelerde de hissedildi. Richter ölçeğine göre, 3.9 büyüklüğündeki deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu.

Son Dakika: Diyarbakır'da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana ...
Son Dakika: Diyarbakır'da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Diyarbakır'ın sur ilçesi merkezli 3.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Siirt, diyarbakır ve batman deprem ile sarsıldı. Afad verilerine göre, diyarbakır lice'ye bağlı hazro ilçesinde saat 16.34'te meydana gelen depremin büyüklüğü 4,2 olarak açıklandı. | son dakika elazığ 6,8 depremi | yerel bir radyoda. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde korkutan deprem meydana geldi. Geri gündem son dakika deprem haberi: Son dakika deprem nerede oldu?

Son dakika diyarbakır deprem haberleri ve en sıcak haber akışı burada!

Siirt kurtalan, diyarbakır ve batman deprem! Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Afad, diyarbakır'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Afad son depremler listesi, son daki̇ka: Diyarbakır'ın silvan ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde korkutan deprem meydana geldi. Siirt kurtalan, diyarbakır ve batman deprem! Diyarbakır'da 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, diyarbakır lice'ye bağlı hazro ilçesinde saat 16.34'te meydana gelen depremin büyüklüğü 4,2 olarak açıklandı. Merkez üssü lice ilçesi olan deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Deprem çevre illerde de hissedildi. Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevre ilçelerde de hissedildi.

Siirt kurtalan, diyarbakır ve batman deprem! Kandilli depremin büyüklüğünü 5.2 afad ise 5 olarak tespit etti. Deprem çevre illerde de hissedildi. Diyarbakir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. 847 views9 days ago sefa uzun.

Son dakika: Bingöl'de şiddetli deprem! Erzurum, Diyarbakır ...
Son dakika: Bingöl'de şiddetli deprem! Erzurum, Diyarbakır ... from i12.haber7.net
Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'dan son dakika deprem haberi geldi. Richter ölçeğine göre, 3.9 büyüklüğündeki deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. 07.01.2020 15:18 | son güncelleme: Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasında depremin 5.1 büyüklüğünde meydana geldiği bildirildi. Deprem #sondakika diyarbakır elaziğ deprem deprem depremler haber son daki̇ka ntv cnn türk show. Geri gündem son dakika deprem haberi: Diyarbakır'ın sur ilçesi merkezli 3.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Depremin ardından açıklamalar peş peşe geliyor!

07.01.2020 15:18 | son güncelleme: Afad, diyarbakır'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Siirt kurtalan, diyarbakır ve batman deprem! Edinilen ilk bilgilere göre can kaybı yok. Depremin ardından açıklamalar peş peşe geliyor! Siirt kurtalan, diyarbakır ve batman deprem! Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Son dakika deprem nerede oldu? Afad ve kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 3.2 olarak duyurdu. Deprem uzmanı ahmet övgün ercan'dan son dakika malatya depremi açıklaması! Sabah saatlerinde ankara'da meydana gelen deprem sonrası son dakika diyarbakır'da deprem oldu. İstanbul'daki dolu yağışıyla ilgili son dakika açıklaması! Diyarbakır'ın sur ilçesi merkezli 3.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Kısa süreli paniğe neden olan deprem çevre diyarbakır'da son dakika. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde korkutan deprem meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar